Team Thorengruppen - HJ18 lag #4

Nästa HJ18-lag att presenteras är fjolårets finallag Team Thorengruppen. Laget spelar i Grupp A ihop med Åkersberga, IK Sirius och Vendelsö. Vi har låtit lagets tränare  Kristian Karlsson svara på frågorna.

Hur tycker du att er trupp ser ut nu kontra slutet av förra säsongen? 

Väldigt intressant, vi tappade ju ett gäng -03:or och det blir kul att se hur de nya spelarna kan fylla upp sina platser. Min känsla så här långt är att vi är minst lika starka, men vi har ju inte spelat några matcher ännu. De 06/07 killar som följer med till Täby blir kul att se i JAS-miljön, träningarna vi haft tillsammans har känts lovande. 

Hur kommer ni förbereda er inför den här cupen? 

Vi har tränat en handfull pass i Juni, samt ytterligare 5 pass nu i Augusti. Så det är nystart med laget och mycket som ska komma på plats. Men det blir kul att köra igång på planen, många har tränat väldigt bra under sommaren och det är ju en bra grund. 

Vilken eller vilka spelare får sitt genombrott i år? 

Det är svårt att säga, det blir en lärorik säsong för de som ska spela JAS första gången. Och våra -04 får visa vägen där och vara föredömen på och utanför planen. Det är en lång säsong och vi får växa in i spelet tillsammans. Spannet är stort från Filip Norman som spelat U19-landskamper till våra yngsta som är 06/07 och ska spela sina första JAS-matcher.  Så den här cupen blir bra tillfälle att få ihop laget! Som det sett ut med träningsutvecklingen under våren och sommaren så kan Jöns Redin och Tim Nilsén få sina genombrott. 

Vem ska man hålla koll på hos er? 

Det finns många att titta efter. Målvakten Axel Nyström samt många bra utespelare så håll ögonen skarpa när ni tittar på Team Thoren Ungdom! Vi vill spela ett snabbt anfallspel så publiken får valuta för entre-pengen! 

Vem blir slutsegrare i cupen tror du i er klass? 

Sirius eller Farsta får vara favoriter.

Vi tackar Kristian för svaren och önksar Team Thorengruppen lycka till i helgen!