Täby FC HJ18 - Lag #6

Dags för en av arrangörslagen, Täby FC HJ18 som spelar i Grupp B ihop med Onyx, Storveta och Sundsvall. Se vad lagets tränare Per Johansson tänker inför helgen.

Hur tycker du att er trupp ser ut nu kontra slutet av förra säsongen?

-Vi har föryngrat oss en hel del vill jag säga, bara över sommarens då ett 05 lag samt ett 06 lag flyttats upp till HJ verksamheten. Dessutom har 50% av det lag som vann JAS-serien och cupen i Tallin i maj checkat ut pga av åldern. Men vi, Mattias och jag är förväntansfulla inför cupen för att se vad våra yngre förmågor har att erbjuda. Det finns många motiverade spelare som ännu är långt från sin fulla potential samt ett par etablerade spelare som anslutit från bla Väsby och RA-19 som säkerligen kommer bidra med både spets och kompetens.

Hur kommer ni förbereda er inför den här cupen?

Sommarträningen har gått sin gilla gång där spelarna tillryggalagt 15 pass. Vi har tränat denna vecka för första gången tillsammans med alla nya och det ser intressant ut. Jag skulle säga att vi slår i underläge.

Vilken eller vilka spelare får sitt genombrott i år?

Oj ,här har jag flera alternativ där några av våra ”gamla” 04 spelare har vad som krävs men inte riktigt fått det att stämma till 100%. Fred, Granen och Wille kommer att lyfta iår. Sedan tror jag att flera av 05:spelare kommer att utmärka sig under våra vingar, men just nu kan jag dem inte tillräckligt för att se vem. Det visar sig.

Vem ska man hålla koll på hos er?

David x 2 kommer att ställa till det för såväl försvarare som målvakter.

Vem blir slutsegrare i cupen tror du i er klass?

Jag tror Thorengruppen har skärpt sig ordentligt efter förra årets förlust mot RIG och bättre nyttjar sin kapacitet och vinner cupen. 

Vi tackar Per och önskar laget lycka till i helgen!