Anmälningsavgift

Avgiften för att delta i cupen är 3.500 kr oavsett om ni bor på eget boende eller hotell. Den ska vara betald 10 dagar efter anmälningen och om cupen blir inställd så återbetalas hela summan.

Klasser

Newbody Floorball Cup genomförs den 11-13 augusti 2023 och  kommer att spelas i två olika klasser.

• HJ18 - Pojkar födda 2005-
  • DJ18 - Flickor födda 2005-

Gruppspel

DJ18-klassen avgörs i en grupp med 5 lag. Lag 1-3 går direkt till semifinal medan Lag 4-5 möts i en kvartsfinal.

HJ18-klassen avgörs  avgörs i  två olika grupper med 5 lag i varje grupp.  Laget som hamnar på 1-2 plats i respektive grupp går vidare till A-slutspel. Övriga 8 lag går vidare till B-slutspel där 3:orna möter varandra, 4:orna varandra och 5:orna varandra i en avslutande placeringsmatch.

Matcherna spelas i 2x20 minuter där de tre sista minuterna spelas med effektiv tid.

Slutspel

DJ18 och HJ18-klasserna avgörs i A-slutspel med de 5 respektive 4 bästa lagen och resterande lag i HJ18 spelar B-slutspel. Matcherna avgörs i 3x20 minuter där de tre sista minuterna spelas med effektiv tid. Skulle matchen vara oavgjord vid full tid avgörs matchen via straffläggning. Varje lag utser 5 spelare som lägger varsin straff. Har matchen fortsatt inte avgjorts blir det fortsatt straffläggning enligt utslagsprincipen.

Finalerna  och Match om 3:e pris  i samtliga klasser spelas enligt ovan men med 5 minuters Sudden Death direkt efter slutsignalen innan straffläggningen. Skulle ett av lagen göra mål under förlängningen är matchen över.

Time-Out

En time-out för göras per lag och match, både i gruppspel och slutspel.

Pokaler

Vinnarna i samtliga klasser erhåller varsin pokal. Tvåorna och treorna i klasserna får också pokaler.

I övrigt gäller Svenska Innebandyförbundets regler.

Match- och uppvärmningsbollar

Täby FC SSL-damer sponsrar cupen med bollar så det finns både för uppvärmning och match.

Matchens lirare

I varje match utses en Matchens lirare per lag och priserna sponsras av Newbody Family. Respektive lag utser sin Matchens Lirare som meddelas till sekretariatet i samband med matchslut.