Lag 8 - Täby FC

Dagens andra presentation är Arrangörslag 2, Täby FC och den nye Assisterande Tränaren Victor Johansson som fått svara på frågorna.

Hur tycker du att er trupp ser ut nu kontra perioden för laget i April månad?

Truppen nu ser riktigt bra ut, inställningen är på topp och spelarna är riktigt taggade på säsongsstart efter vårens abrupta slut!

Hur kommer ni förbereda er inför den här cupen?

Kommer inte köra någon speciell förberedelse, vi kommer köra inne träningar samt ha en bra grundfysik så att vi är redo att spela bra innebandy och kunna fila på vårt spel mot några av Sveriges bästa lag i åldersklassen.

Hur reser ni hit till Stockholm?

Vi arrangerar så vi har turen att slippa resvägen!

Vem är lagets clown?

Vi har många bra personligheter och karaktärer som sprider bra stämning i laget vilket är viktigt, så det blir väldigt svårt att välja ut någon som skulle ses som lagets clown! Vissa spelare kan ju lägga några roliga kommentarer, men som sagt är det svårt att utse någon.

Vem är lagets slarver?

Enligt Micke Hedin så känns Sara Schalin som en bra kandidat då hon enligt utsago har glömt bland annat matchkläder till match!

Vilken spelare får sitt genombrott i år?

Laget kommer få ett genombrott i år likt tyska maskinen under Joachim Löw, där olika spelare kommer att få genombrott i olika roller i laget.

Vem ska man hålla koll på hos er?

Håll ett öga på Ida Boman som kommer vakta buren för oss under kommande säsong också!

Berätta lite om er resa i JAS serien den gångna säsongen:

Förra säsongen klev truppen in som underdogs med majoriteten av truppen födda 03, som efter lite nya lärdomar och erfarenheter fick ordning på skeppet och lyckades ta sig till play-off! Slutspelet hade blivit lyckosamt och laget hade verkligen kunnat överraska på Festen.

Hur ser ni på för ert lag om JAS säsongen 2020/2021?

Har en riktigt bra känsla inför nästa JAS-säsong med otroligt många duktiga och kompetenta innebandyspelare, vilket gör att vi har en bra konkurrenssituation där alla kommer behöva prestera för att spela!

Vem blir slutsegrare i cupen tror du/ni i dom båda klasserna?

Tror RIG kommer vara starka i vår serie och får nog ses som favoriter, i den andra åldersklassen har jag svårt att uttala mig om och vågar därför inte svara.